Pressemeddelselse Amerikansk forward forstærker Energy 14. september 2017

 Esbjerg Energy forstærker Metal Liga-holdet med den 25-årige amerikaner Justin Crandall. Den 180 cm høje højre wing har den eftertragtede højre-fatning på staven og bringer dermed nye kompetencer ind på holdet.

- Det burde være åbenbart for alle i Danmark, og ikke mindst i Esbjerg, at dygtige højre-fattede forwards ikke gror på træerne. Det er en styrke, at Justin Crandall har højre-fatning på staven, men han er samtidigt en dygtig spiller med mange vigtige kompetencer. Jeg er sikker på, at Justin Crandall ikke bare styrker bredden, men generelt styrker holdet og gør os til en farligere modstander, fortæller cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Justin Crandall er født i Lakeville syd for Minneapolis-Saint Paul i delstaten Minnesota. Han spillede universitets-ishockey i hjemstaten for University of Minnesota-Duluth fra 2011 til 2015, inden turen gik til East Coast Hockey League og American Hockey League.

- Han spillede universitetshockey for Minnesota-Duluth i NCAA-ligaen, hvor han havde en flot karriere. Han spillede to år i East Coast Hockey League, hvor han nogle gange blev udlånt til mandskaber i American Hockey League, fortsætter Energy-coachen:

- Jeg har samtidigt noteret mig, at Justin Crandall sidste år scorede 22 mål, og at han det første år scorede mere end et point pr. kamp i grundspillet. Det er flot og vi henter en spiller med gode offensive egenskaber. Jeg er sikker på, at han kan bidrage til, at vi forbedrer vort powerplay. Han skulle gøre holdkammeraterne bedre og skulle ifølge forlydenderne have en god forståelse for spillet.

Den nye Energy-forward nåede 144 kampe i for Reading Royals i East Coast Hockey League, hvor det blev til 44 scoringer og i alt 126 point. I American Hockey League har Justin Crandall repræsenteret Chicago Wolves og Albany Devils.

- Når vi henter spillere, sætter vi ord på vore ønsker og behov. Tingene skal passe sammen og vi vurderer, at med Justin Crandall, kunne vi på nuværende tidspunkt ikke forpasse muligheden. Den værdi han ville have for holdet måtte ikke gå vores "snude forbi". Derfor er jeg glad for, at vi fik lukket en aftale og ser frem til at byde ham velkommen på holdet, slutter Mark Pederson.

 

Læs mere om Justin på Eliteprospect